Alsia Shawarma Bar NordborgAlsia i Nordborg er stedet, hvor du kan få lov til at nyde enten lækre kød specialiteter. På Alsia kan du nemlig få lov til at sætte tænderne enten i en shawarma ret eller rulle, en falafel ret eller rulle eller en rullekebab med syltede grøntsager. Som noget specialt tilbyder vi arabiske specialiteter også kaldet homus og foul. Homus og Foul er en klassisker fra det arabiske spisebord. Foul er en arabisk ret bestående af kogte brune bønner, citron, salt og olivenolie. Som tilbehør kan du vælge at få pommes frites ved siden af - størrelse vælges efter eget ønske. På Alsia har vi ikke et bredt udvalg, men byder på landets mest speciale retter, der ikke kan tilbydes mange steder. VI kan garanterer dig for, at du vil få en vidunderlig oplevelse, og at vores lækre retter vil skabe gode minder for netop dig! Kom ind og smag noget helt nyt og anderledes!

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads. 

Du kan betale kontant eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, delbetaling (Viabill) eller med MobilePay. Du bestemmer! 

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

Funktioner i appen:
- Bestilling 
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

https://itunes.apple.com/ml/app/.../id1333486508?mt=8&uo=4

Price: Free
Languages: DA, EN
Released: 2018-01-10 18:02:13
Version: 3.8
Seller: EatMore.dk I/S
Size: 16.62 MB