BUSurbà MOLLETL’aplicació del servei de transport urbà de Mollet del Vallès inclou les següents funcionalitats:

• Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de la línia, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Cerca de parades per codi de parada i codi QR: Cerca de les parades pel seu codi numèric o bé, escanejant un codi QR. En accedir a la parada et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
• Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
• Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de la ciutat. 
• Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
• Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

https://itunes.apple.com/us/app/.../id1333505815?mt=8&uo=4

Price: Free
Languages: EN
Released: 2018-01-11 11:56:58
Version: 1.0
Seller: EMPRESA SAGALES, SA
Size: 11.97 MB